Клуб на юриста "Теодор Пиперков" -

“Гражданскоправна поема” от проф. д-р Огнян Герджиков – представяне на книгата

FB COVER

Второто събитие, организирано от Клуб на юриста “Теодор Пиперков” за академичната 2015/2016 г. със съдействието на издателство “Български бестселър”, ще се проведе на 21-ви ноември (събота) в аудитория 272 на Ректората на СУ “Св. Климент Охридски”. На него проф. д-р Огнян Герджиков ще ни представи новата си книга, озаглавена “Гражданскоправна поема”.

Творбата ще бъде представена от писателя Димитър Томов, а събитието ще бъде със специалното участие на поета Недялко Йорданов.
В “Поемата” проф. Герджиков успява по неповторим и изключително увлекателен начин да пресъздаде общата част на гражданското право в рими, показвайки ни в друга светлина редица нормативни актове. За тези, посетили преди около половин година събитието, организирано от Клуба на юриста, със заглавие “Порочните сделки”, с лектор именно проф. д-р Герджиков, най-вероятно споменът за кратката поема в края на лекцията, посветена именно на порочните сделки, е още пресен. В събота, в духа на гореспоменатия фрагмент, ще чуем вече завършената “Гражданскоправна поема”.
Заповядайте на 21.11.2015 г. (събота) от 17:00 ч. в аудитория 272 в Ректората.